O našem cateringu

Stejně, jako jsme přistupovali k rekonstrukci tohoto místa, přistupuje i celý náš tým k jídlu a pití. Pro všechny svatebčany společně tvoříme svatební den naplněný láskou, pohodou, odpočinkem i oslavou. To vše skrze jedinečnost místa i jídla.
Bereme pouze kvalitní české maso, sýry, domácí uzeniny a mnoho dalšího. Zaměření naší kuchyně jde napříč kontinenty, ale rádi vám nachystáme i domácí klasiku.
Vařit Vám je pro nás obrovská radost. Jsme šťastní, že za pomocí Štěpána, Kateřiny, Jirky a dalších můžeme nabízet ty nejlepší služby. Věříme, že další řádky této nabídky pro Vás budou příjemné čtení.

Ceník pro rok 2025

Varianta basic

Pokud chete kvalitní jídlo a nechcete za něj dávat velkou část budgetu, rádi vám uděláme minimalistický, ale přesto kvalitní catering. V této ceně je pouze jídlo, které budeme rautově servírovat. Pití je zcela ve vaší režii, včetně obsluhy. Náš tým se postará pouze o donášku jídla na rautové stoly a úklid po jídle.

cena od

1.100,-/osoba

Varianta optimal

Nejčastěji vyhledávaná varianta. V této ceně je jídlo, které budeme servírovat buď rautově nebo s obsluhou. Pití Pití si můžete přivézt vlastní a platíte už jen obsluhu baru 4000,-/barman/den. Náš tým se postará o donášku jídla a veškerý úklid. Cena se samozřejmě mění podle počtu hostů, typu jídla a typu servírování.

cena od

1.500,-/osoba

Varianta full service

Nemusíte řešit nic. Náš tým se prostě postará o vše. Kromě jídla platíte také spotřebované pití, které jsme pro Vás pečlivě vybrali. Single malt whiskey, bio pálenka, rodinné vinařství i kraftové pivo – vše ozkoušené, vše jedinečné. Cenu pití platíte až po svatbě dle reálné spotřeby. Cena záleží samozřejmě na spotřebovaném pití a také na počtu hostů, formě oběda a také zvoleném jídle.

cena od

3.000,-/osoba

Co je v této ceně?

Naše svatební menu může vypadat například takto:

příjezd – bruschetta s domácím pestem, parmazánovým chipsem a souis vide krutím prsem
oběd – svatební polévka, hovězí po burgunsku se šťouchanám bramborem a pečenou zeleninou, nebo cokoliv, co máte rádi
odpolední raut – domácí hummus, roastbeef, baba ganoush, krevety v pankostrouhance s wakame, miniřízečky, prkénko sýrů, prkénko uzenin, chimichangas tortily s guacamole a trhaným masem, brandy paštika, lososový tatarák…a cokoliv dalšího, co vymyslíte s naším kuchařem.
večer – flanksteak s bylinkovým máslem, BBQ žebra, nebo rovnou celé prasátko
ráno – česnečka

Co ovlivňuje cenu cateringu?

Zejména čas obřadu. Pokud bude obřad v 11.00 je potřeba počítat i s obědem pro všechny. Naopak pokud bude v 15.00 je svatební hostina daleko kratší. Pak také vybrané jídlo, forma oběda (raut/servírovaný) a počet svatebčanů (čím více hostů, tím nižší cena na osobu).

Napište si o přesnou cenu

Jak bude vypadat catering?

Jak to bude s barem?

Jak to bude večer?

Kontakt na catering

+420792305302 – Štěpán, šéfkuchař

catering@nalisu.cz

Recenze

Chceme Vám obrovsky poděkovat! Nejen Vám, ale i celému personálu – všichni byli*y neskutečně milí*é a profesionální! Lepší místo jsme si vybrat skutečně nemohli. Také bych Vám chtěla vzkázat od všech, co tam byli, že jídlo bylo neskutečně boží!
Jarmila 12.10.2023

 

Thanks again, we had a great party!
Ferdi 11.5.2024

 

Ještě jednou moc moc děkujeme, bylo to u vás opravdu krásné a jsme moc rádi, že jsme si vás vybrali. Jídlo od Štěpána bylo úžasné, Bára byla také moc milá a nápomocná. Budeme na to moc rádi vzpomínat. 
Šárka 20.4.2024

 

My bychom chtěli moc poděkovat Vám, že jsme jeden z našich nejkrásnějších dní mohli prožít u vás Na Lisu, bylo to opravdu nádherné.

Musím především zdůraznit úžasnou atmosféru, který celý váš tým po celou dobu veselky udržoval. Servis byl velice milý a ochotný, vše zařídil. Jak píšete, všichni naši hosté byli opravdu nadšení jak z místa, servisu tak v neposlední řadě jídla, které bylo fantastické. Paní Barbora byla také úžasná, nic z její strany nebyl problém. Máte kolem sebe samé skvělé lidi. 

Ditta 16.9.2023

 

Najprv by sme vám veľmi radi poďakovali za skutočne úžasnú svadbu. Váš priestor, ktorého genius loci prispel k vytvoreniu nezabudnuteľnej atmosféry nášho dňa, je naozaj výnimočný. Rovnako bola príjemná a bezproblémová aj dohoda s vami. Ako ste sami písali, naša svadba nakoniec bola väčšia, než sme si na začiatku mysleli, čo však určite nebol problém. Naši hostia nám doteraz píšu iba pozitívne ohlasy a užili si deň s nami rovnako ako my s nimi.
Martin 3.6.2023

 

Z naší strany všechno v pořádku, 
děkujeme 🙂
Patricie 4.7.2024

 

Štěpán 

Náš šéfkuchař, absolvent michelinské akademie, zkušenosti s vařením má zejména z Francie, ale i z ČR. Kromě našeho cateringu působí také jako private Chef.

Eliáš 

Nadšený majitel a provozovatel domu Na Lisu. Dlouholeté zkušenosti s vedením týmu a managementem.

Kateřina

Koordinátorka cateringu a vedoucí naší obsluhy. Stresu se nebojí. Zkušenosti z Via Perfecta, Perfect catering dalších špičkových poskytovatelů.

Jirka

Náš dvorní řezník. Zkušenosti nasbíral zejména v Ambiente – Naše maso a na volné noze. Věřte, že ne každý umí udělat prasátko tak, jako on.