teambuilding

„Zažijte víkend inspirovaný celosvětově populárními kuchařskými soutěžemi. Dopřejte sobě i vašim parťákům gastronomický zážitek se spoustou zábavy.“

dny

až 30 osob

%

sleva pro první 3 firmy

Pro koho to je?

Teambulding je koncipován pro 15-30 osob. Pobyt je určen zejména pro firemní zákazníky. Věk, ani fyzická zdatnost nejsou nijak důležité.

Co budeme jíst? Co budeme pít?

Jídlo si budete vařit navzájem pod taktovkou Štěpána Braňky. Každé jídlo budete také vzájemně ochutnávat a hodnotit, takže okamžitě dostanete zpětnou vazbu, jak od vašich kolegů, tak od profesionála.
Jídlo stejně jako nealkoholické pití je zajištěno v ceně, včetně kávy. K dispozici bude dále točené pivo, moravské víno i kvalitní tvrdý alkohol.


Co se bude dít?

Během tří dnů si v týmech vyzkoušíte mnoho kuchařských technik a stylů a poperete se o to, kdo z vás je v kuchyni největší borec. Kromě vaření nás čeká také míchání drinků. Zavítá mezi nás Marcel Jinoch, který posledních šest let působil v nejlepších restauracích a barech v NYC. Pod jeho taktovkou si namícháte nápoje, které si od něho nechávali dělat světové superhvězdy.  Samozřejmě vaření a míchání drinků není to jediné. Zažijete kopec srandy s kolegy, sblížíte a poznáte se daleko lépe než při vaší každodenní práci – utužíte kolektiv. Po odjezdu budete zblázněni do fine diningu a budete schopni si připravit jídlo a cocktaily mnohdy lepší než ve většině restaurací. 

Kromě vaření bude na programu také procházka po okolí a pár aktivit, které si necháváme zatím jako překvapení.

Kolik to celé stojí

Cena se odvíjí podle počtu osob. První 3 společnosti od nás navíc dostanou 30% slevu.

Teambuilding pro Vás rádi uděláme i v anglickém jazyce.

Naši lektoři

 

 

 

 

 

 

 

Štěpán Braňka

je absolventem Michelinské akademie Gastronomicom ve Francii se zkušenostmi z několika špičkových restaurací ve Francii i v Česku. V jeho práci ale postrádal interakci s hosty a tak se rozhodl „vylézt z kuchyně“ a živit se jako private chef.

Kuchařská show je jeho obor. Odráží se v ní bohaté gastronomické zkušenosti, ale i Štěpánův přirozený temperament, který pravidelně vylepšuje při svých stand-upech nebo v amatérském divadle. Nuda tedy rozhodně nehrozí.

Kromě Michelinské akademie má vystudovanou Pedagogickou fakultu Univerzity Karlovy a má bohaté lektorské zkušenosti.

Marcel Jinoch

je jedním z nejlepších barmanů na světě. Ještě jednou si prosím přečtěte předchozí větu.

Jeho neuvěřitelný příběh, kdy přijel s batůžkem do New Yorku a za pár měsíců pracoval v těch nejlepších barech Manhatanu zaujal hned několik novinářů. Prosím, zapomeňte na mojito a cuba libre. S Marcelem se napijete drinků, které míchal pro Angelinu Jolie, Adriena Brodyho, Ivanku Trump a mnohé další. Otevře se vám úplně nový svět chutí, které jste doposud neznali. Mnohé drinky totiž Marcel sám vymyslel.

V současné době se Marcel věnuje barmanské kultuře v Česku. Svou práci bere jako poslání a jeho cílem je pozvednout kulturu českých barů. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Pro dohodnutí teambuildingu pro váš tým nás neváhejte kontaktovat.

+420770660473

info@nalisu.cz

Na lisu je dům nedaleko od Roudnice nad Labem v obci Brzánky. Jsme ve výborné dojezdové vzdálenosti od Prahy. Příjezdová cesta k nám je skrze Obec Brzánky, do zákazu vjezdu a následně cca 1 km po polní cestě. Pokud vlastníte auto s velmi nízkým podvozkem, doporučujeme jet na „Vyhlídku Hoštka“ a odtud sejít 150m dolů po modré turistické stezce.